Veldeman

Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

Decoratieve technieken en behang

Meer pit in je interieur kan op je muren. Met behang of een decoratieve verftechniek geef je je ruimte extra cachet. Je hebt keuze uit een heel verscheiden gamma met elk zijn eigen effect.

Behang als eye catcher

Het gebruik van behangpapier is weer volop in de mode. Behang doet muren spreken en schept een sfeer die kan gaan van klassiek tot hypermodern.

Behang vindt u terug in alle geuren en kleuren, verschillende kwaliteiten en hun soms specifieke eigenschappen zoals vinylbehang, mooi en afwasbaar.

En behang past werkelijk overal, zelfs op je plafond!

Decoratieve technieken

U wil uw ruimte net dat tikkeltje extra geven. Geen probleem. U kiest voor een mooi decoratief behang of u kan gaan voor een decoratieve schilderstechniek.

Maroc, Stuc, Korrelverf, noem maar op. Het zou ons veel te ver leiden om alle mogelijke technieken aan u voor te stellen, maar we bespreken uiteraard graag op basis van uw specifiek schildersproject welke techniek passend kan zijn.
En dan zijn er natuurlijk nog de klassieke extra’s zoals magneet- en bordenverf, whiteboard en zoveel meer.

Onze medewerkers zorgen voor een professionele uitvoering en een schitterend resultaat.

Mortex, een multi-toepasbaar systeem

Mortex is een minerale micro-mortel voor functionele afwerking en decoratieve bekledingen. Zijn <béton ciré> look heeft een luxueuze uitstraling en door zijn geringe dikte en waterdichtheid biedt Mortex onuitputtelijke mogelijkheden voor uw nieuwe projecten of renovaties. Van vloeren tot muren, binnen en buiten, badkamer, douches, tot meubelen en decoratie.

Het systeem is uniek in zijn:

  • Hardheid
  • Waterdichtheid
  • Hechting
  • Flexibiliteit
  • Geringe dikte
  • Kleurmogelijkheden en uitzichten

Het plaatsen van Mortex vraagt expertise en  vakkundigheid. Voor een verzorgde en efficiënte plaatsing is de beheersing van een aantal basistechnieken vereist. Onze vakmensen volgden een opleiding bij de fabrikant en raakten zo vertrouwd met de verschillende toepassingsmogelijkheden.

Vraag ons naar deze unieke techniek.