Veldeman

Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

Binnenschilderwerken

Uw interieur opfrissen met een likje verf, het is een snelle manier om uw huis nieuw leven in te blazen of eindelijk de afwerking van uw nieuwbouw in gang te zetten. Veldeman gaat jaarlijks bij honderden mensen langs om hun ideeën en dromen mee vorm te geven.

Voor elk werk een aangepaste aanpak

Welke ruimte u ook wil aanpakken, wij hebben de juiste mensen in huis en de juiste producten in voorraad. Leefruimte, badkamer of traphal, onze medewerkers weten hier steeds raad mee.

Kwaliteit is prioriteit

Het eindresultaat moet in balans zijn met uw verwachtingen. Daarom werken wij enkel met hoogwaardige verfmerken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze schilders regelmatig bijgeschoold worden om ook de laatste technieken onder de knie te hebben.

Uw schilderwerken in huis met de grootste zorg uitgevoerd

U kunt op beide oren slapen. Onze medewerkers schilderen snel én zorgvuldig en beschermen uw interieur tegen schade of spatten. Na afloop van de werken nemen zij alle afval terug mee. Dit sorteren wij zelf voor gescheiden ophaling.

Advies en uitvoering

Advies: onze kleurenconsulente komt bij u thuis langs en bespreekt smaak, stijl en wens. Zo bepalen jullie samen welke tinten uw interieur kleur zullen geven.

Uitvoering: Onze medewerkers maken duidelijke afspraken rond de start en de duur van de werken. Er wordt rekening gehouden met extra vragen van de klant om de impact op uw en uw gezin te minimaliseren.

Wij streven naar een vlekkeloze afwerking en staan voor een uitstekende communicatie voor, tijdens en na de werken. Uw tevredenheid is immers onze grootste reclame.