Rei Projects

Samen met enkele partners richtten we een kleine 10 jaar geleden REI Projects op. REI Projects is gespecialiseerd in passieve brandbeveiliging.

Kwaliteit, kostenefficiëntie en flexibiliteit staan daarbij centraal. Wij volgen alle nieuwe technieken op de voet en onderhouden de beste contacten met onze fabrikanten.

REI Projects bewijst daardoor dagelijks opnieuw dat oplossingen mogelijk zijn die voldoen aan de wetgeving en aan uw wensen! Wij zijn dan ook op korte tijd uitgegroeid tot dé referentie inzake passieve brandbeveiliging. REI Projects werkt zowel voor openbare besturen, kmo’s als particulieren en dit zowel bij nieuwbouw als renovatie projecten.

Aarzel niet om ons te contacteren voor uw project!

GTS Technics

Ter ondersteuning van onze renovatie projecten en afwerking op maat, startten we in 2014 met GTS Technics. GTS Technics verzorgt de elektriciteitswerken voor onze projecten groot en klein.

Rtek

Rtek is toonaangevend in de markt voor aluminium gevelbekleding. RTEK werd opgericht in 2006 door burgerlijk ingenieur Steven Maes. Geleidelijk aan verlegde RTEK de focus van interieurdesign naar gevelbekleding en zo werd in 2009 ‘RTEK Installation’ opgericht. In 2016 stapten wij samen met vennoot en mede investeerder Steven Sack in dit mooie verhaal, om zo ons aanbod in afwerking opnieuw te verbreden.

RTEK Installation is gespecialiseerd in aluminium gevelbekleding, muurkappen, dakranden, dakgootafwerking en aluminium constructies.

In een voortdurende zoektocht naar nieuwe technieken ontwikkelde RTEK een vernieuwend systeem voor gekleefd aluminium en een verfijnde toepassing van aluminium cassettes. Deze techniek paste RTEK reeds toe in tal van renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Innovatie en passie voor materialen leidt RTEK naar nieuwe ambitieuze projecten waarin hij naast aluminium ook werkt met Corian, Cortenstaal en gekleurd glas.

Samen met u onderzoekt RTEK alle mogelijkheden om tot de ideale oplossing voor uw project te komen.